Groepen

Ma-Vie

Sport elke week samen met andere (toekomstige) mama's tijdens of na de zwangerschap. Als kersverse moeder of mama-to-be komen er in één keer heel wat extra spanningsfactoren bij. De zorg voor je piepjonge baby of je omgeving vraagt zoveel tijd en aandacht dat je jezelf wel eens vergeet. Omdat je die aandacht voor jezelf meer dan ooit verdient bieden we in Pelvie 'Ma-Vie' aan. Hierin gaan we in een aantal sessies onszelf verwennen met wat me-time.  Door een combinatie van sport, yoga en relaxatie, brengen we op een laagdrempelige manier het lichaam en de geest in een mooie balans.

 

Praktisch: 
Wekelijks en in kleine groep. 
Voor meer info rond de huidige planning; contacteer ons of via FB en Instagram.


Yoga

Yoga is er voor iedereen. Het is een manier om eenheid te voelen tussen je ademhaling, je lichaam, je geest. We focussen op de buikademhaling terwijl we enkele eenvoudige bewegingen uitvoeren. De yogatherapie die wordt aangeboden is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor wie niet zo flexibel is.

Deze meditatietechniek biedt tal van fysieke en mentale voordelen. Zo helpt het je om te ontspannen, geeft het je flexibelere en krachtigere spieren, laat je gedachten even on-hold zetten, het geeft een positieve invloed op je mentale gezondheid. Ook voor zwangere vrouwen wordt yoga sterk aangeraden door de eerder genoemde voordelen. Hiernaast vermindert het ook symptomen van depressie en angst en zou het positieve effecten hebben op de duur en de pijn bij de arbeid.

 

Praktisch:

Wekelijks en in kleine groep. 
Voor meer info rond de huidige planning; contacteer ons via mail of via FB en Instagram.